Abdominals hipopressius

Serie de tècniques abdominals on mitjançant diferents postures i moviments aconseguim reforçar la nostra faixa abdominal de manera segura.

Aquagym

Activitat aquàtica de intensitat mitja-alta, coreografiada o no, amb diferents objectius: cardiovascular, muscular, coordinació i flexibilitat. Utilitzant material aquàtic.

Entrenament funcional

Sessió destinada a treballar un objectiu concret. A través d’una diversitat dexercicis es pretém millorar la força i l’acondicionament general del cos. Es fa servir material divers i exercicis amb el propi pes corporal.

Fit attack

Sessió dirigida d’entrenament cardiovascular d’alta intensitat que combina moviments de la boxa, kickboxing i arts marcials.

Fit combat

Sessió d’entrenament cardiovascular d’alta intensitat que combian moviments aeróbics atlètics amb exercicis de força, resistencia i estabilització.

Interval

Sessió d’entrenament a intervals que consisteix en alternar periodes curts d’esforç intens amb altres de descans actiu. Es combinen diferents exercicis aeròbics amb altres de tonificació. Es tracta d’unb entrenament intensiu que amb comparació amb esports de constància aeròbica proporciona millors resultats en quant a la millora de la capacitat cardiovascular i resistència corporal.

GAC

Sessió ideal per tonificar i definitr glutis, abdominals i cames.

Ioga

Moviments destinats a relaxar i estirar el cos mitjançant postures especifiques (asanas) proporcionant equilibri personal i benestar mental.

Pilates

El mètode Pilates es basa en un programa d’exercicis en els que: respiració, concentració, alineacio corporal i fluïdesa son claus. Prima més la precisió de l’exercici que l’excés de repeticios.

Power Pump

Sessió motivadora de musculació destinada a millorar la força i resistència muscular mitjançant pesos lliures (barre-discos-manuelles) amb suport musical.